Cum te uiți la un clip restricționat pe YouTube fără să te autentifici


Un truc simplu este răspunsul pentru situația în care vrei să știi cum te uiți la un clip restricționat pe YouTube fără să te autentifici pentru a-ți confirma vârsta. 

YouTube este cel mai popular serviciu de streaming la nivel global. Include un amalgam de conținut multimedia și, pe lângă clipuri amuzante sau tutoriale, îți permite să te uiți gratuit la o serie de filme și documentare. Nu tot conținutul disponibil pe YouTube se pretează însă tuturor categoriilor de vârstă. Din acest motiv, a fost creată o aplicație intitulată YouTube Kids destinată celor mai mici spectatori. Pe un PC sau Mac, pentru a vedea clipurile interzise minorilor sau cele care vin la pachet cu alte tipuri de restricții, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te autentifici. Astfel, folosind datele din contul tău Google, YouTube află că ai peste 18 ani și începe redarea.


Ca un mic detaliu de context, merită reținut că nu există pornografie pe YouTube. Orice tentativă de a urca astfel de conținut eșuează, iar clipurile erotice sunt șterse la scurt timp după ce au ajuns online. De obicei, restricțiile se referă la nuditate sau foarte multă violență. Limbajul agresiv sau înjurăturile nu definesc un clip restricționat.

În orice caz, dacă nu vrei să te autentifici pe YouTube din diverse motive și întâmpini un mesaj de eroare prin care ți se aduce la cunoștință că respectivul clip este restricționat, poți apela la acest truc simplu. Dacă vrei să știi cum te uiți la un clip restricționat pe YouTube, trebuie să uiți atent în bara de adresă. Un clip obișnuit are următoarea formă – https://www.youtube.com/watch?v=rS00xWnqwvI . Sub același format poate fi găsit și un clip restricționat. Pentru a vedea acel clip, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să modifici URL-ul respectând următoarea regulă. ,,watch?v=” devine ,,v/” fără ghilimele. Astfel, link-ul de mai sus se transformă în https://www.youtube.com/v/rS00xWnqwvI și va putea fi redat fără nici un fel de probleme. Nu contează ce browser folosești și nici sistemul de operare.

Comentarii